INGREDIENTAI:
- 5 vienetai morkų
- 1 vienetas obuolių
- 0.5 vieneto salierų
- 0.5 stiklinės majonezo
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių
- 10 vienetų riešutų (anakardžių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, obuolį, salierą sutarkuojame per tarką. Į šią masę įdedame trintų riešutų, majonezo, grietinės, apelsino sulčiu, prieskoniu.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai morkų
- 1 vienetas obuolių
- 0.5 vieneto salierų
- 0.5 stiklinės majonezo
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių
- 10 vienetų riešutų (anakardžių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, obuolį, salierą sutarkuojame per tarką. Į šią masę įdedame trintų riešutų, majonezo, grietinės, apelsino sulčiu, prieskoniu.
Autorius: Rimantas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI