INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 12 vienetų morkų
- 1 vienetas obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- 0.5 stiklinės manų kruopų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 stiklinė grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma.
Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai.
Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė.
Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje.
Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje.
Patiekiama su grietinės ar mėgstamo švelnaus padažu (pieno, grietinės ir kt.).
REKLAMA