• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 12 vienetų morkų
  • 1 vienetas obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma.

    Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai.

    Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė.

    Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje.

    Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje.
    Patiekiama su grietinės ar mėgstamo švelnaus padažu (pieno, grietinės ir kt.).
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų