• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 0.5 stiklinės kokosų ((drožlės))
  • 0.5 stiklinės riešutų (smulkinti)
  • 2 stiklinės morkų (smulkiai tarkuotos)
  • 0.5 stiklinės ananasų ((konservuoti) kubeliais)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 2 žiupsneliai druskos
  • 100 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 0.5 stiklinės kokosų ((drožlės))
  • 0.5 stiklinės riešutų (smulkinti)
  • 2 stiklinės morkų (smulkiai tarkuotos)
  • 0.5 stiklinės ananasų ((konservuoti) kubeliais)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 2 žiupsneliai druskos
  • 100 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Plaktuvu išsukite sviesta ir cukrų, tada supilkite suplaktus kiaušinius su druska. Į masę sudėkite morkas, riešutus, ananasus, kokoso drožles ir gerai išmaišykite. Pabaigoje supilkite likusius sausus (persijotus per sietą) produktus (miltus, kepimo miltelius, cinamoną) ir dar kartą gerai išmaišykite tešlą. Tešlą sukrėskite į kepimo formą ir kepkite 180 - 200°C temp. orkaitėje 40 - 60 minučių.

    Skanaus.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų