• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 litro sultinio (vištienos)
  • 500 gramų moliūgų (minkštimas)
  • 1 vienetas porų (balta dalis)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai bulvių
  • 3 skiltelės česnakų
  • 50 gramų sviesto
  • 150 mililitrų grietinėlės (22 %)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 litro sultinio (vištienos)
  • 500 gramų moliūgų (minkštimas)
  • 1 vienetas porų (balta dalis)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai bulvių
  • 3 skiltelės česnakų
  • 50 gramų sviesto
  • 150 mililitrų grietinėlės (22 %)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kol verda sultinys, paruošti moliūgo minkštimą, supjaustyti jį stambiais kubeliais ir apkepti keptuvėje ant sviesto kartu su česnaku. Kepti, kol moliūgas išleis sultis ir suminkštės.
  2. Supjaustyti ir atskirai pakepti baltąją poro dalį.
  3. Į sultinį sudėti virti morkas, bulves, blanširuotą pomidorą ir kepintus porus. O taip pat druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį. Po 20 min. supilti apkeptus moliūgus su česnakais, virti dar 5 - 10 min. ir išjungti viryklę.
  4. Dabar jau laikas moliūginę sriubą sugrūsti plaktuvu, o prieš valgant pagardinti grietinėle. Skanaus!

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų