• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek pipirai (juodieji)
  • 800 gramų moliūgų (nulupti)
  • 1 vienetas svogūnų (mėlynasis, kapotas)
  • 3 vienetai šalavijų (lapai)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 litras sultinio (vištienos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek pipirai (juodieji)
  • 800 gramų moliūgų (nulupti)
  • 1 vienetas svogūnų (mėlynasis, kapotas)
  • 3 vienetai šalavijų (lapai)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 litras sultinio (vištienos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į įkaitintą aliejų sudėti smulkintus svogūnus ir kepinti 4-5 minutes, kartu sudėti moliūgus ir kepti kol suminkštės.

    Kol viskas keps užvirinkite sultinį ir baigus kepti svogūnams su moliūgu suberkite juos į verdantį sultinį.

    Įberti druskos, pipirų ir viską susmulkinti smulkintuvu iki vientisos masės. Į visą masę supilame grietinėlę ir viską dar kartą išmaišome.

    Į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus dedame šalavijo lapus, pilame citrinų sultis, maišome. Kepame tol kol šalavijai taps trapūs (3-4 min.). Jais pagardiname jau išvirtą sriubą.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų