Į vištienos sultinį sudėkite tarkuotų moliugų, tarkuotą morką, svieste pakepintus svogūnus, česnako skiltelę, supjaustytą bulvę. Verdame apie 20 min. Po to supilame grietinėlę ir pagardiname petražolėmis, druska, pipirais.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
1 vienetas bulvių
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 kilogramas moliūgų
2 vienetai morkų
šiek tiek petražolių
2 vienetai svogūnų
1 stiklinė grietinėlės
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
0.5 litro sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į vištienos sultinį sudėkite tarkuotų moliugų, tarkuotą morką, svieste pakepintus svogūnus, česnako skiltelę, supjaustytą bulvę. Verdame apie 20 min. Po to supilame grietinėlę ir pagardiname petražolėmis, druska, pipirais.