• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • 150 gramų graikinių riešutų
  • 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų
  • 500 gramų moliūgų
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 100 mililitrų pieno
  • 100 mililitrų grietinėlės (30-33 proc. riebumo)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 150 gramų sviesto (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • 150 gramų graikinių riešutų
  • 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų
  • 500 gramų moliūgų
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 100 mililitrų pieno
  • 100 mililitrų grietinėlės (30-33 proc. riebumo)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 150 gramų sviesto (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užminkome tešlą iš nurodytų produktų. Suformuojame tešlą į rutulį ir susukę į maistinę plėvelę palaikome 30 minučių šaldytuve.
    Tešlą iškočiojame ir įtiesiame į kepimo formą.
    Nuluptą moliūgą supjaustome kubeliais. Sudedame moliūgus į skardą ir kepame 160° C laipsnių orkaitėje 40 minučių.
    Po to moliūgą sutriname ir įmaišome pieną, kiaušinių plakinį, grietinėlę, prieskonius ir sukapotus riešutus.
    Moliūgų įdarą supilame ant tešlos.
    Kepame 40 minučių 180° C orkaitėje.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų