Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios baltos masės. Po vieną įmaišyti kiaušinius. Įmaišyti apelsino cukatas ir moliūgų tyrę (moliūgus nuvirti vandenyje iki suminkštės ir nusunkus sutrinti blenderiu). Atskirai sumaišyti miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną ir druską. Miltus nedideliu greičiu per tris kartus paeiliui su apelsinų sultimis įmaišyti į tešlą. Suberti nuplikytas ir miltuose pavoliotas razinas ir atsargiai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir pabarstytą miltais kekso formą. Kepti iki 160° C įkaitintoje orkaitėje 45 - 55 minutes. Iškepusį keksą ataušinti, pabarstyti cukraus pudra ir patiekti. Skanaus!
Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios baltos masės. Po vieną įmaišyti kiaušinius. Įmaišyti apelsino cukatas ir moliūgų tyrę (moliūgus nuvirti vandenyje iki suminkštės ir nusunkus sutrinti blenderiu). Atskirai sumaišyti miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną ir druską. Miltus nedideliu greičiu per tris kartus paeiliui su apelsinų sultimis įmaišyti į tešlą. Suberti nuplikytas ir miltuose pavoliotas razinas ir atsargiai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir pabarstytą miltais kekso formą. Kepti iki 160° C įkaitintoje orkaitėje 45 - 55 minutes. Iškepusį keksą ataušinti, pabarstyti cukraus pudra ir patiekti. Skanaus!