Kiaušinius gerai sumaišome su cukrumi, kokosų pienu, aliejumi ir moliūgų tyre. Įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišome iki vientisos masės. Gautą tešlą supilstome į formeles (reikėtų pripilti maždaug du trečdalius kiekvienos formelės). Formeles su dedame ant grotelių puode su verdančiu vandeniu ir uždengę dangčiu gariname apie 15-20 min. Skanaus.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
120 gramų cukraus (rudasis)
150 gramų moliūgų (tyrė)
2 vienetai kiaušinių
230 gramų kvietinių miltų
120 gramų pieno (kokosų, tirštas)
5 valgomieji šaukštai aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius gerai sumaišome su cukrumi, kokosų pienu, aliejumi ir moliūgų tyre. Įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišome iki vientisos masės. Gautą tešlą supilstome į formeles (reikėtų pripilti maždaug du trečdalius kiekvienos formelės). Formeles su dedame ant grotelių puode su verdančiu vandeniu ir uždengę dangčiu gariname apie 15-20 min. Skanaus.