• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų moliūgų
  • 60 gramų ryžių (virti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (tirpintas)
  • šiek tiek sultinio
  • 400 gramų mesos (virta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgai nulupami, supjaustomi skersai ir išilgai į 4 dalis, šaukštu išskobiamos sėklos. Tada jie pripildomi įdaro, sudedami į riebaluotą keptuvą, užpilami padažu ir 20—25 min. kepami orkaitėje.

    Įdarui virta mėsa sumalama, pridedama smulkiai supjaustyto, svieste pakepinto svogūno, virtų ryžių, įmušamas kiaušinis, viskas išmaišoma ir pagardinama prieskoniais.

    Padažui keptuvėje sviestas sumaišomas su miltais, įpilama pomidorų tyrės, sultinio, kuriame virė mėsa, viskas užvirinama.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų