• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1 stiklinė grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui: 1 stiklinė cukraus, 1 litras grietinės, 1 citrinos sultys, 1 šaukštelis vanilinio cukraus.

    Kakava užplikoma verdančiu vandeniu, suberiamas cukrus, miltai, sumaišyti su soda, sudedama grietinė ir užminkoma tešla. Ji iškočiojama ir iškepami 4 torto formos didumo papločiai. Kepama, kol tešla apdžius, bet ne visai sukietės. Ataušę lakštai apšlakstomi pasaldintu, citrinų sultimis parūgštintu vandeniu.

    Kremui į gerai išplaktą grietinę suberiamas smulkus ir vanilinis cukrus, bei įtarkuojama puse citrinos su žievele. Ant torto padėklo dedamas iškeptas tešlos lakštas, aptepamas kremu, ant jo - vėl tešlos lakštas ir t.t. Viršuje turi būti kremas. Tortas puošiamas vaisiais.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1 stiklinė grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui: 1 stiklinė cukraus, 1 litras grietinės, 1 citrinos sultys, 1 šaukštelis vanilinio cukraus.

    Kakava užplikoma verdančiu vandeniu, suberiamas cukrus, miltai, sumaišyti su soda, sudedama grietinė ir užminkoma tešla. Ji iškočiojama ir iškepami 4 torto formos didumo papločiai. Kepama, kol tešla apdžius, bet ne visai sukietės. Ataušę lakštai apšlakstomi pasaldintu, citrinų sultimis parūgštintu vandeniu.

    Kremui į gerai išplaktą grietinę suberiamas smulkus ir vanilinis cukrus, bei įtarkuojama puse citrinos su žievele. Ant torto padėklo dedamas iškeptas tešlos lakštas, aptepamas kremu, ant jo - vėl tešlos lakštas ir t.t. Viršuje turi būti kremas. Tortas puošiamas vaisiais.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų