Kakava užplikoma verdančiu vandeniu, suberiamas cukrus, miltai, sumaišyti su soda, sudedama grietinė ir užminkoma tešla. Ji iškočiojama ir iškepami 4 torto formos didumo papločiai. Kepama, kol tešla apdžius, bet ne visai sukietės. Ataušę lakštai apšlakstomi pasaldintu, citrinų sultimis parūgštintu vandeniu.
Kremui į gerai išplaktą grietinę suberiamas smulkus ir vanilinis cukrus, bei įtarkuojama puse citrinos su žievele. Ant torto padėklo dedamas iškeptas tešlos lakštas, aptepamas kremu, ant jo - vėl tešlos lakštas ir t.t. Viršuje turi būti kremas. Tortas puošiamas vaisiais.
Kakava užplikoma verdančiu vandeniu, suberiamas cukrus, miltai, sumaišyti su soda, sudedama grietinė ir užminkoma tešla. Ji iškočiojama ir iškepami 4 torto formos didumo papločiai. Kepama, kol tešla apdžius, bet ne visai sukietės. Ataušę lakštai apšlakstomi pasaldintu, citrinų sultimis parūgštintu vandeniu.
Kremui į gerai išplaktą grietinę suberiamas smulkus ir vanilinis cukrus, bei įtarkuojama puse citrinos su žievele. Ant torto padėklo dedamas iškeptas tešlos lakštas, aptepamas kremu, ant jo - vėl tešlos lakštas ir t.t. Viršuje turi būti kremas. Tortas puošiamas vaisiais.