Bulves, salierus, agurkus ir kumpį supjaustyti kubeliais. Į supjaustytus produktus sudėti kaparėlius, žirnelius ir majonezą, išmaišyti. Prieskonius dėti pagal skonį. Mišrainę padalinti porcijomis, sudėti į lėkštes apvalia platforma. Kiekvieną platformą papuošti petražolėmis. Iš kiaušinių medinių pagaliukų pagalba padaryti zuikučius. Ant mišrainės viršaus sudėti zuikius. Linksmų Velykų!
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių (virtos)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
2 vienetai salierų (stiebai)
200 gramų kiaulienos kumpio (virtas parūkytas)
4 vienetai kiaušinių (virti)
4 valgomieji šaukštai majonezo
2 vienetai marinuotų agurkų
100 gramų konservuotų žirnelių
šiek tiek druskos
50 gramų kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves, salierus, agurkus ir kumpį supjaustyti kubeliais. Į supjaustytus produktus sudėti kaparėlius, žirnelius ir majonezą, išmaišyti. Prieskonius dėti pagal skonį. Mišrainę padalinti porcijomis, sudėti į lėkštes apvalia platforma. Kiekvieną platformą papuošti petražolėmis. Iš kiaušinių medinių pagaliukų pagalba padaryti zuikučius. Ant mišrainės viršaus sudėti zuikius. Linksmų Velykų!