Žiedinį kopūstą išskirstyti žiedais ir sudėti į verdantį vandenį kartu su actu, 0,5 šaukštelio druskos ir cukrumi. Virti 2-3 min. Pomidorus ir kininį kopūstą susmulkinti, sumaišyti su kukurūzais ir krapais. Salotas užpilti aliejumi, jei reikia pasūdyti.
Autorius: Benita
INGREDIENTAI:
30 gramų cukraus
30 gramų krapų
150 gramų kukurūzų (konservuoti)
200 gramų pomidorų pastos
40 mililitrų alyvuogių aliejaus
50 mililitrų acto
3/4 arbatinio šaukštelio druskos
200 gramų žiedinių kopūstų
200 gramų kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinį kopūstą išskirstyti žiedais ir sudėti į verdantį vandenį kartu su actu, 0,5 šaukštelio druskos ir cukrumi. Virti 2-3 min. Pomidorus ir kininį kopūstą susmulkinti, sumaišyti su kukurūzais ir krapais. Salotas užpilti aliejumi, jei reikia pasūdyti.