Mišrainę skaniausia gaminti ir valgyti su mažais makaronais.
INGREDIENTAI:
- 0.5 pakelio makaronų (geriausia maži)
- 200 gramų rūkytos vištienos (apytikriai)
- 100 gramų fermentinio sūrio (mėgstamas, apytikriai)
- 0.5 skardinės konservuotų žirnelių
- 0.5 galvos rausvųjų svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 žiupsnelis druskos
- šiek tiek malti juodieji pipirai
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame mažus makaroniukus pasūdytame vandenyje.
- Supjaustome vištieną gabaliukais, sūrį kubeliais. Raudoną svogūną smulkiai supjaustome.
- Į indą sudedame išvirtus makaronus, vištieną, sūrį, svogūną, žirnelius, pagardiname druska ir pipirais ir išmaišome su majonezu.
REKLAMA