Dešrą, agurkus bei kietai išvirtus kiaušinius supjaustyti kubeliais, svogūną smulkiai sukapoti ir sudėti viską kartu su žirneliais į vieną dubenį. Dėti majonezą, prieskonius pagal skonį ir viską išmaišyti.
Autorius: Edita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
3 vienetai kiaušinių (virti)
200 mililitrų majonezo
3 vienetai marinuotų agurkų
300 gramų konservuotų žirnelių
300 gramų dešros (virta)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešrą, agurkus bei kietai išvirtus kiaušinius supjaustyti kubeliais, svogūną smulkiai sukapoti ir sudėti viską kartu su žirneliais į vieną dubenį. Dėti majonezą, prieskonius pagal skonį ir viską išmaišyti.