Pomidorų pastą sumaišyti su vandeniu, įspausti citrinos sulčių. Taip pat sumesti citriną, padalintą į 8 dalis. Sudėti pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Pagardinti prieskoniais, druska bei pipirais.
Mėsą gerai sumaišome su marinatu ir dedame į šaldytuvą. Laikome per naktį.
Kitą dieną kepame šašlykinėje.
Autorius: Rimantė
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai svogūnų
3 kilogramai kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (kiaulienai)
0.5 litro mineralinio vandens (gazuotas)
770 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną susipjaustyti gabaliukais.
Pomidorų pastą sumaišyti su vandeniu, įspausti citrinos sulčių. Taip pat sumesti citriną, padalintą į 8 dalis. Sudėti pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Pagardinti prieskoniais, druska bei pipirais.
Mėsą gerai sumaišome su marinatu ir dedame į šaldytuvą. Laikome per naktį.