• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai abrikosų (džiovinti, įdarui)
  • 60 gramų cukraus pudros (tešlai)
  • 75 gramai migdolų
  • 60 gramų migdolų (malti, tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymai, įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • 150 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (įdarui)
  • 120 gramų sviesto (tešlai)
  • 7 gramai vanilinio cukraus (tešlai)
  • 200 gramų baltojo šokolado (marcipanų masė, įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai abrikosų (džiovinti, įdarui)
  • 60 gramų cukraus pudros (tešlai)
  • 75 gramai migdolų
  • 60 gramų migdolų (malti, tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymai, įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • 150 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (įdarui)
  • 120 gramų sviesto (tešlai)
  • 7 gramai vanilinio cukraus (tešlai)
  • 200 gramų baltojo šokolado (marcipanų masė, įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, maltus migdolus, 60 g cukraus pudros, vanilinį cukrų, kiaušinio trynį, gabalėliais supjaustytą sviestą sudėti į dubenį ir užminkyti vientisą tešlą. Iš jos padaryti rutulį, suvynioti į foliją ir padėti valandai į šaldytuvą. Abrikosus nuplauti, nuplikyti ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Sumaišyti su marcipanu, apelsino sultimis ir išminkyti vientisą masę. Iš masės padaryti rutuliukus. Iš tešlos iškočioti 5 mm storio lakštą, iš jo išpjauti maždaug 4 cm skermens rutuliukus. Į kiekvieną įdėti po marcipaninį rutuliuką, apspausti tešlą. Taip suformuoti visus pyragaičius. Kiaušinio baltymą lengvai išplakti. Į jį po vieną įmerkti pyragaičius, paskui pavolioti migdolų plokštelėse. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 minučių 190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Autorius: Alma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų