80 gramų baltojo šokolado (trupintas arba tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiam receptui naudojame apvalius ir minkštus sausainius, kad gerai įsmigtų migdolų plokštelės. Ištirpiname puode sviestą ir įmaišome į jį cukraus pudrą, kakavą, romą. Tuomet įmaišome medų ir maltus žemės riešutus. Gaunama šokolado masė. Į sausainiukus susmaigstome migdolų plokšteles ir viską apliejame pasigaminta šokolado mase. Viską apibarstome tarkuotu baltuoju šokoladu. Paliekame šaltai, kad šokoladas sustingtų ir patiekiame. Skanaus.
Autorius: Natalija
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus pudros
4 valgomieji šaukštai kakavos
2 valgomieji šaukštai medaus
2 saujos migdolų (plokštelės)
70 gramų žemės riešutų (malti)
200 gramų sausainių (minkšti, apvalūs)
120 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai romo
80 gramų baltojo šokolado (trupintas arba tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiam receptui naudojame apvalius ir minkštus sausainius, kad gerai įsmigtų migdolų plokštelės. Ištirpiname puode sviestą ir įmaišome į jį cukraus pudrą, kakavą, romą. Tuomet įmaišome medų ir maltus žemės riešutus. Gaunama šokolado masė. Į sausainiukus susmaigstome migdolų plokšteles ir viską apliejame pasigaminta šokolado mase. Viską apibarstome tarkuotu baltuoju šokoladu. Paliekame šaltai, kad šokoladas sustingtų ir patiekiame. Skanaus.