INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
- 2 vienetai kiaušinių (baltymai, įdarui)
- 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
- 500 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 250 mililitrų pieno (tešlai)
- 500 gramų varškės (įdarui)
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
- šiek tiek razinų (įdarui)
- 7 gramai mielių (sausos, tešlai)
- šiek tiek vanilinio cukraus (tešlai)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų produktų paruošti mielinę tešlą. Ją du kartus pakildinti.
Ruošti įdarą: varškę sutrinti, baltymus standžiai išplakti su trupučiu druskos ir juos įmaišyti į varškę, dėti razinas. 2/3 tešlos iškloti kepimo formą, dėti varškės masę, ir iš likusios tešlos formuoti tinklelį. Kepti apie 180° C orkaitėje 30-40 min. Skanaus.
Autorius: Agnė
REKLAMA