• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 litro pieno
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 40 gramų sviesto
  • 15 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Truputį pakaitiname pusę nurodyto pieno kiekio.
    Pakaitintame piene išmaišome mieles bei miltus ir paliekame šiltai, kad suputotų.
    Į pakilusią tešlą supilame su tryniais sumaišytą likusį pieną, tirpintą sviestą, įberiame druskos bei cukraus.
    Tešlą gerai sumaišome ir paliekame maždaug 30 min., kad pakiltų.
    Prieš kepant į pakilusią tešlą įmaišome iki putų išplaktus kiaušinių baltymus.
    Kepame vartydami gerai įkaitintoje ir aliejumi išteptoje keptuvėje.
    Patiekiame šiltus su uogiene.
    Skanaus.

Autorius: Aurelija

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 litro pieno
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 40 gramų sviesto
  • 15 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Truputį pakaitiname pusę nurodyto pieno kiekio.
    Pakaitintame piene išmaišome mieles bei miltus ir paliekame šiltai, kad suputotų.
    Į pakilusią tešlą supilame su tryniais sumaišytą likusį pieną, tirpintą sviestą, įberiame druskos bei cukraus.
    Tešlą gerai sumaišome ir paliekame maždaug 30 min., kad pakiltų.
    Prieš kepant į pakilusią tešlą įmaišome iki putų išplaktus kiaušinių baltymus.
    Kepame vartydami gerai įkaitintoje ir aliejumi išteptoje keptuvėje.
    Patiekiame šiltus su uogiene.
    Skanaus.

Autorius: Aurelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų