• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus ((tešlai))
  • šiek tiek aliejaus ((virimui))
  • 1 vienetas mielių (sausos, pakelis)
  • šiek tiek uogienės (arba džemas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinio, 5 šaukštų aliejaus, cukraus, druskos, pieno bei mielių užminkome mielinę tešlą ir du kartus ją pakildiname.
    Pakilusią tešlą iškočiojame ir stikline išspaudžiame apskritimus.
    Apskritimų kraščiukus aptepame plaktu kiaušinio baltymu.
    Į apskritimo vidurį dedame uogienės, uždengiame kitu apskritimu ir sulipdome kraštus.
    Paruoštas spurgas pakildiname 15 min. ir verdame įkaitintuose riebaluose. Pabarstome miltiniu cukrumi ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus ((tešlai))
  • šiek tiek aliejaus ((virimui))
  • 1 vienetas mielių (sausos, pakelis)
  • šiek tiek uogienės (arba džemas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinio, 5 šaukštų aliejaus, cukraus, druskos, pieno bei mielių užminkome mielinę tešlą ir du kartus ją pakildiname.
    Pakilusią tešlą iškočiojame ir stikline išspaudžiame apskritimus.
    Apskritimų kraščiukus aptepame plaktu kiaušinio baltymu.
    Į apskritimo vidurį dedame uogienės, uždengiame kitu apskritimu ir sulipdome kraštus.
    Paruoštas spurgas pakildiname 15 min. ir verdame įkaitintuose riebaluose. Pabarstome miltiniu cukrumi ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų