Bulves nuskusti, supjaustyti mažesniais gabalėlias ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirus bulves 500 ml likusio skysčio pasilikti tešlai, o likusį nupilti. Šiltą nuo bulvių likusį skystį sumaišyti su mielėmis. Miltus sumaišyti su 0,5 šaukštelio druskos bei 2 šaukštais cukraus, supilti aliejų, ištirpintas mieles ir išminkyti vientisą tešlą. Tešlą palikti 1 val. šiltai, kad pakiltų. Nuvalytus pievagrybius bei nuluptą svogūną susmulkinti ir pakepinti keptuvėje su aliejumi. Virtas bulves sutrinti, pasūdyti it sumaišyti su pievagrybiais bei svogūnais. Slyvų kubelius sumaišyti su 0,75 stiklinės cukraus. Pakilusią tešlą padalinti į nedidelius kamuoliukus, iš jų suformuoti blynelius, ant jų dėti pasigamintu įdarus ir suformuoti plokščias bandeles. Kepti keptuvėje su aliejumi. Skanaus.
Bulves nuskusti, supjaustyti mažesniais gabalėlias ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirus bulves 500 ml likusio skysčio pasilikti tešlai, o likusį nupilti. Šiltą nuo bulvių likusį skystį sumaišyti su mielėmis. Miltus sumaišyti su 0,5 šaukštelio druskos bei 2 šaukštais cukraus, supilti aliejų, ištirpintas mieles ir išminkyti vientisą tešlą. Tešlą palikti 1 val. šiltai, kad pakiltų. Nuvalytus pievagrybius bei nuluptą svogūną susmulkinti ir pakepinti keptuvėje su aliejumi. Virtas bulves sutrinti, pasūdyti it sumaišyti su pievagrybiais bei svogūnais. Slyvų kubelius sumaišyti su 0,75 stiklinės cukraus. Pakilusią tešlą padalinti į nedidelius kamuoliukus, iš jų suformuoti blynelius, ant jų dėti pasigamintu įdarus ir suformuoti plokščias bandeles. Kepti keptuvėje su aliejumi. Skanaus.