Įdarui galima naudoti kas Jums patinka. Mieles ištrinti su cukrumi, tada berti šiek tiek druskos, įmušti kiaušinį, supilti aliejų ir pieną, pašildytą iki maždaug 40 laipsnių temperatūros. Viską gerai išmaišyti arba suplakti greitkratyje (jei tokio neturite, puikiai tinka paprastas plastmasinis butelis nuo limonado - greita ir patogu). Gautą mišinį supilti ant miltų ir išmaišyti. Palikti tešlą šiltoje vietoje, kad iškiltų. Gerai išminkyti tešlą ir formuoti bandeles arba pyragą. P.S. iš šios tešlos taip pat galima kepti picą. Skanaus.
Autorius: Dominyka
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
3 valgomieji šaukštai aliejaus
50 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui galima naudoti kas Jums patinka. Mieles ištrinti su cukrumi, tada berti šiek tiek druskos, įmušti kiaušinį, supilti aliejų ir pieną, pašildytą iki maždaug 40 laipsnių temperatūros. Viską gerai išmaišyti arba suplakti greitkratyje (jei tokio neturite, puikiai tinka paprastas plastmasinis butelis nuo limonado - greita ir patogu). Gautą mišinį supilti ant miltų ir išmaišyti. Palikti tešlą šiltoje vietoje, kad iškiltų. Gerai išminkyti tešlą ir formuoti bandeles arba pyragą. P.S. iš šios tešlos taip pat galima kepti picą. Skanaus.