Karką išdarinėti, išimti kaulą, ir mėsą ištrinti su prieskoniais bei druska. Leisti šiek tiek pastovėti, kad prieskoniai įsigertų. Po to prikaišioti morkų, nuskustų ir supjaustytų skiltelėmis, bei mėlynųjų, ne džiovintų slyvų, taip pat supjaustytų skiltelėm. Susukti, įvynioti į celofaną ar plėvelinį maišelį ir užsukti su špagatu arba specialiu vyniotiniams skirtu siūlu. Aš iš senų laikų dar turiu tokio dalyko. Vyniotinį sudėti į puodą , įpilti vandens kad apsemtų ir virti maždaug 2 valandas. Po to išvirusį paslėgti šaltai, uždedant akmenį ar kokį kitą sunkų daiktą. Palaikyti maždaug porą trejetą valandų, kad susislėgtų. Ir viskas, susislėgusį išvynioti ir ragauti. Skanaus!
Karką išdarinėti, išimti kaulą, ir mėsą ištrinti su prieskoniais bei druska. Leisti šiek tiek pastovėti, kad prieskoniai įsigertų. Po to prikaišioti morkų, nuskustų ir supjaustytų skiltelėmis, bei mėlynųjų, ne džiovintų slyvų, taip pat supjaustytų skiltelėm. Susukti, įvynioti į celofaną ar plėvelinį maišelį ir užsukti su špagatu arba specialiu vyniotiniams skirtu siūlu. Aš iš senų laikų dar turiu tokio dalyko. Vyniotinį sudėti į puodą , įpilti vandens kad apsemtų ir virti maždaug 2 valandas. Po to išvirusį paslėgti šaltai, uždedant akmenį ar kokį kitą sunkų daiktą. Palaikyti maždaug porą trejetą valandų, kad susislėgtų. Ir viskas, susislėgusį išvynioti ir ragauti. Skanaus!