Mėsą sumaišyti su manais, krakmolu, druska, lapeliais, pipirais, Provanso prieskoniais, įpjaustyti smulkiai nedidelį svogūną. Gerai išminkyti, formuoti kukulius, juos apvolioti ryžiuose ir dėti į platų puodą su tiek vandens, kad kukulius apsemtų. Į puodą įberti tų pačių prieskonių. Virti apie 20 min.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 valgomieji šaukštai krakmolo
šiek tiek laurų lapų (maltas)
100 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
2 valgomieji šaukštai manų kruopų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių ("Provanso")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą sumaišyti su manais, krakmolu, druska, lapeliais, pipirais, Provanso prieskoniais, įpjaustyti smulkiai nedidelį svogūną. Gerai išminkyti, formuoti kukulius, juos apvolioti ryžiuose ir dėti į platų puodą su tiek vandens, kad kukulius apsemtų. Į puodą įberti tų pačių prieskonių. Virti apie 20 min.