• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • šiek tiek laurų lapų (maltas)
  • 100 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių ("Provanso")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą sumaišyti su manais, krakmolu, druska, lapeliais, pipirais, Provanso prieskoniais, įpjaustyti smulkiai nedidelį svogūną. Gerai išminkyti, formuoti kukulius, juos apvolioti ryžiuose ir dėti į platų puodą su tiek vandens, kad kukulius apsemtų. Į puodą įberti tų pačių prieskonių. Virti apie 20 min.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • šiek tiek laurų lapų (maltas)
  • 100 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių ("Provanso")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą sumaišyti su manais, krakmolu, druska, lapeliais, pipirais, Provanso prieskoniais, įpjaustyti smulkiai nedidelį svogūną. Gerai išminkyti, formuoti kukulius, juos apvolioti ryžiuose ir dėti į platų puodą su tiek vandens, kad kukulius apsemtų. Į puodą įberti tų pačių prieskonių. Virti apie 20 min.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų