Nuo kiaulienos šoninės nuimame šonkauliukus ir juos marinuojame majoneze, apibarsčius prieskoniais. Įdarui į kiaulienos faršą įtarkuojame morką, įmušame kiaušinį, dedame prieskonių (pagal skonį), truputį manų kruopų ir viską sumaišome. Šonkauliukus susiuvame, kad gautųsi kaip šuliniukas, ir į vidų dedame paruoštą faršą. Kepame apie 2 val. 180-200 laipsnių temperatūroje. Kai iškeps puošiame, kaip patinka. Skanaus.
Autorius: Vitka
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų
350 gramų kiaulės faršo
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
1 vienetas kiaušinių
200 gramų majonezo
šiek tiek manų kruopų
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuo kiaulienos šoninės nuimame šonkauliukus ir juos marinuojame majoneze, apibarsčius prieskoniais. Įdarui į kiaulienos faršą įtarkuojame morką, įmušame kiaušinį, dedame prieskonių (pagal skonį), truputį manų kruopų ir viską sumaišome. Šonkauliukus susiuvame, kad gautųsi kaip šuliniukas, ir į vidų dedame paruoštą faršą. Kepame apie 2 val. 180-200 laipsnių temperatūroje. Kai iškeps puošiame, kaip patinka. Skanaus.