Sumaišykite visas marinato sudėtines dalis ir marinuokite mėsą apie 3 valandas. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ar skiltelėmis ir susmeikite juos ant iešmo po kiekvieno mėsos gabalėlio. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.
Autorius: Vitalija
INGREDIENTAI:
2 česnakų (marinatui)
3 vienetai pomidorų pastos
500 gramų kiaulienos
1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus (marinatui)
1/4 stiklinės raudonojo vyno (sausas, marinatui)
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite visas marinato sudėtines dalis ir marinuokite mėsą apie 3 valandas. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ar skiltelėmis ir susmeikite juos ant iešmo po kiekvieno mėsos gabalėlio. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.