• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (malta)
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 valgomasis šaukštas moliūgų (gabaliukas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 saujelė sūris (kietasis, tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek vyšninių pomidorų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (malta)
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 valgomasis šaukštas moliūgų (gabaliukas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 saujelė sūris (kietasis, tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek vyšninių pomidorų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maltą mėsą sudedame į dubenį. Paruošiame daržoves: sutarkuojame moliųgą ir morkas. Susmulkintas daržoves verčiame į mėsos dubenį. Į dubenį įmušame kiaušinį, beriame tarkuoto kietojo sūrio drožlių saujelę. Viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais bei gerai rankomis išminkome, kad visa, ką sudėjome, tolygiai išsimaišytų. Iš paruoštos masės, vandeniu pavilgytais delnais, formuojame kukulius ir rikiuopjame juos į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Pašauname į 180 °C temp. orkaitę ir kepame apie 20 - 30 minučių. Pomidoriukus perpjaunamei pusiau ir susmaigstomei su kukuliukais.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų