Ryžius užpilti karštu vandeniu, apvirti ir nuvarvinti. Išvirtus ryžius sumaišyti su faršu, kiaušiniu, smulkintu svogūnu, pasūdyti ir įberti pipirų. Gerai išmaišius lipdyti kukulius, apvolioti juos miltais ir šiek tiek apkepti aliejuje, kad apskrustų. Tada sudėti į puodą arba kepimo indą, užpilti sultiniu, plaktu su šaukštu grietinės, ir troškinti 175 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min. Skanaus.
Autorius: Sandrius
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 stiklinė ryžių
1 vienetas svogūnų
500 gramų veršio faršo
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 valgomasis šaukštas grietinės
1 stiklinė sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius užpilti karštu vandeniu, apvirti ir nuvarvinti. Išvirtus ryžius sumaišyti su faršu, kiaušiniu, smulkintu svogūnu, pasūdyti ir įberti pipirų. Gerai išmaišius lipdyti kukulius, apvolioti juos miltais ir šiek tiek apkepti aliejuje, kad apskrustų. Tada sudėti į puodą arba kepimo indą, užpilti sultiniu, plaktu su šaukštu grietinės, ir troškinti 175 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min. Skanaus.