Supjaustyti nugarinę kubeliais ir pakepti 5 min. Sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus ir kepti, kol suminkštės. Tada suberti petražoles ir, nuėmus nuo ugnies, atvėsinti. Išvirti 4 kiaušinius. Batono minkštimą išmirkyti piene, nuspausti ir sumaišyti su faršu, prieskoniais bei kiaušiniu. Į faršą sudėti nugarinės kubelius su svogūnais ir išmaišyti. Kepimo formą padengti folija, sudėti dalį faršo, ant jo kiaušinius, ant jų likusį faršą ir išlyginti paviršių. Kepti 220 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 min. Skanaus.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
1 sauja petražolių
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas kiaulės faršo
5 vienetai kiaušinių
šiek tiek batono
100 gramų kiaulės nugarinės (rūkyta)
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti nugarinę kubeliais ir pakepti 5 min. Sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus ir kepti, kol suminkštės. Tada suberti petražoles ir, nuėmus nuo ugnies, atvėsinti. Išvirti 4 kiaušinius. Batono minkštimą išmirkyti piene, nuspausti ir sumaišyti su faršu, prieskoniais bei kiaušiniu. Į faršą sudėti nugarinės kubelius su svogūnais ir išmaišyti. Kepimo formą padengti folija, sudėti dalį faršo, ant jo kiaušinius, ant jų likusį faršą ir išlyginti paviršių. Kepti 220 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 min. Skanaus.