• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 5 vienetai salotų (lapai)
  • 150 gramų svogūnų
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 10 valgomųjų šaukštų acto
  • 1 stiklinė pieno
  • 15 valgomųjų šaukštų vandens
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 6 vienetai bandelių (apvalios)
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 5 vienetai salotų (lapai)
  • 150 gramų svogūnų
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 10 valgomųjų šaukštų acto
  • 1 stiklinė pieno
  • 15 valgomųjų šaukštų vandens
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 6 vienetai bandelių (apvalios)
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustykite žiedais.
    Sumaišykite vandenį, actą ir cukrų. Į šį marinatą sudėkite svogūnus. Palikite marinuotis 15-20 minučių.
    Vieną bandelę pamirkykite pieną ir įminkykite į faršą.
    Įmaišykite į faršą prieskonių. Suformuokite iš faršo 5 paplotėlius.
    Kepkite iš abiejų pusių, įkaitintame aliejuje, po 5-7 min, arba ant įkaitusio griliaus.
    Agurkus supjaustykite išilgai, o pomidorus griežinėliais.
    Bandeles perpjaukite per pusę. Ištepkite abi puses kečupu ir dėkite salotos lapą, mėsos paplotėlį, sūrio lapą, pomidoro griežinėlį, svogūnų, agurkų ir vėl bandelės puselę.
    Skanaus ;)

Autorius: Daina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų