INGREDIENTAI:
- 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų
- 250 gramų pomidorų pastos
- 250 gramų pupelių
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų jautienos (filė)
- 100 mililitrų raudonojo vyno
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 3 arbatiniai šaukšteliai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
REKLAMA