Burokėlius nuplauti ir iškepti orkaitėje. Atvėsinti, nulupti ir šaukšteliu išskobti vidurį. Burokėlius įdaryti mėsos faršu, sumaišytu su ryžiais. Įdarytus burokėlius sudėti į sviestu išteptą indą ir kepti orkaitėje 15-20 min. Baigiant kepti, uždėti ant burokėlių po šaukštą grietinės.
Autorius: Loreta
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
2 valgomieji šaukštai sviesto
4 valgomieji šaukštai grietinės
4 vienetai burokėlių
200 gramų mesos (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius nuplauti ir iškepti orkaitėje. Atvėsinti, nulupti ir šaukšteliu išskobti vidurį. Burokėlius įdaryti mėsos faršu, sumaišytu su ryžiais. Įdarytus burokėlius sudėti į sviestu išteptą indą ir kepti orkaitėje 15-20 min. Baigiant kepti, uždėti ant burokėlių po šaukštą grietinės.