Menkės filė apibarstome druska ir pipirais. Žuvį supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Išplakame kiaušinius. Aliejų įkaitiname keptuvėje. Žuvį pamirkome kiaušinio plakinyje, pavoliojame miltuose ir dedame į įkaitintą keptuvę. Kepame ant nedidelio kaitrumo ugnies iš abiejų pusių po 3-4 minutes. Skanaus!
Autorius: Birutė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 kilogramas menkių (filė)
1 arbatinis šaukštelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Menkės filė apibarstome druska ir pipirais. Žuvį supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Išplakame kiaušinius. Aliejų įkaitiname keptuvėje. Žuvį pamirkome kiaušinio plakinyje, pavoliojame miltuose ir dedame į įkaitintą keptuvę. Kepame ant nedidelio kaitrumo ugnies iš abiejų pusių po 3-4 minutes. Skanaus!