• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
  • 300 gramų špinatų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 800 gramų menkių (filė)
  • 100 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 6 valgomieji šaukštai grietinės (18 proc.)
  • 300 mililitrų sultinio (daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Špinatus nuplauti.
    Žuvį pabarstyti druska, pipirais ir sudėti į riebalais išteptą formą, po to ją apdėlioti špinatų lapais.
    Sultinį, krakmolą bei grietinę išmaišyti, pagardinti druska, pipirais, citrinų sultimis ir aplieti žuvį.
    Apkepą dėti į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min.
    Po 15 min. pabarstyti apkepo viršų tarkuotu parmezano sūriu, sumaišytu su miltais, ir kepti dar apie 7-10 min.
    Patiekti šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
  • 300 gramų špinatų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 800 gramų menkių (filė)
  • 100 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 6 valgomieji šaukštai grietinės (18 proc.)
  • 300 mililitrų sultinio (daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Špinatus nuplauti.
    Žuvį pabarstyti druska, pipirais ir sudėti į riebalais išteptą formą, po to ją apdėlioti špinatų lapais.
    Sultinį, krakmolą bei grietinę išmaišyti, pagardinti druska, pipirais, citrinų sultimis ir aplieti žuvį.
    Apkepą dėti į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min.
    Po 15 min. pabarstyti apkepo viršų tarkuotu parmezano sūriu, sumaišytu su miltais, ir kepti dar apie 7-10 min.
    Patiekti šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų