Sumaišykite viename dubenyje cukrų, kiaušinius, pieną, žemės riešutų sviestą ir aliejų. Tada suberkite išsijotus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Sudėkite tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir suberkite mėlynes. Kepkite apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje. Pyragą atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!
Autorius: Aušra
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
120 gramų cukraus (rudasis)
300 gramų mėlinių (šaldytos/šviežios)
2 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
10 valgomųjų šaukštų pieno
4 valgomieji šaukštai aliejaus
5 valgomieji šaukštai sviesto (žemės riešutų)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite viename dubenyje cukrų, kiaušinius, pieną, žemės riešutų sviestą ir aliejų. Tada suberkite išsijotus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Sudėkite tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir suberkite mėlynes. Kepkite apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje. Pyragą atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!