• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų mėlinių
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 60 gramų šokoladas (baltas)
  • 30 gramų lazdyno reišutų
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų mėlinių
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 60 gramų šokoladas (baltas)
  • 30 gramų lazdyno reišutų
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėlynes sudėkite į dubenį, užberkite pora šaukštų cukraus, išmaišykite ir palikite pusvalandžiui. Tada, pusę uogų perkelkite į kitą dubenį ir sutrinkite jas šakute.
  2. Grietinėlę, likusį cukrų ir vanilės ekstraktą išplakite elektriniu plaktuvu. Sudėkite gabaliukais smulkintą šokoladą, sutrintas mėlynes, išmaišykite ir 1 valandai padėkite į šaldytuvą.
  3. Įsidėkite į puodelį kremo, užsibarstykite nesutrintų mėlynių ir smulkintų lazdyno riešutų.


    Skanaus.

Autorius: Gražina Žlibinienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų