• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 600 gramų melionų
  • 30 gramų migdolų
  • 1 stiklinė baltojo vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Melioną nuplauti, nulupti, išimti sėklas, sutrinti.
    Medų ir cukrų ištirpinti ant silpnos ugnies, supilti vyną, gerai išmaišyti. Po truputį sudėti meliono tyrę, išmaišyti, atvėsinti, sudėti į formeles ir užšaldyti šaldiklyje.

    Patiekiant išimti iš formelių, apibarstyti migdolų drožlėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų