• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 6 vienetai kukurūzų (paplotėliai)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 0.5 kilogramo vištos filė
  • 1 stiklinė sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek žalumynų
  • 1.5 stiklinės padažo (Mole)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 6 vienetai kukurūzų (paplotėliai)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 0.5 kilogramo vištos filė
  • 1 stiklinė sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek žalumynų
  • 1.5 stiklinės padažo (Mole)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištos krūtinėlę išvirkite su daržovėmis (pvz., morkomis, svogūnais) ir prieskoniais (pvz.,keliais grūdeliais pipirų, gvazdikėliais, lauro lapais).

    Išvirusią ir jau ataušusią vištienos krūtinėlę smulkiai suplėšykite juostelėmis.
    Tik ką iš šaldytuvo išimtus paplotėlius trumpam panardinkite į verdantį aliejų. Atsargiai! Neapsitaškykite karštu aliejumi.

    Paplotėlius padenkite Mole padažu, dėkite porą šaukštų vištienos ir
    sulenkite.

    Kepimo indo dugną padenkite vienu samčiu Mole padažo. Dėkite į ją sulenktus paplotėlius ir juos apibarstyk likusiu padažu bei sutarkuotu sūriu.

    Kepkite 160 laipsnių temperatūroje 15 minučių, kol išsilydys sūris.

    Puoškite kalendra, laiškiniais česnakais ir grietine. Patiekite su pupelėmis ar meksikietiškais ryžiais.

    Nebijokite eksperimentuoti. Išbandykite kitokią mėsą, pvz., kapotą jautieną.

    Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu: www.ciopciop.lt

Autorius: Čiop Čiop kulinarijos kursai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų