REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, susmulkinkit svogūnus ir česnakus. Pomidorus nulupti ir supjaustyti kubeliaisi. Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
- Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite jame maltą mėsą (mentele vis pasmulkinkite, kad mėsa nebūtų sulipusi). Tada sudėkite svogūnus ir česnakus bei pakepkite pora minučių. Po to, sudėkite obuolius, papriką, razinas, alyvuoges, berkite žiupsnelį cinamono, druskos, pipirų ir gvazdikėlių. Viską troškinti apie 20 minučių.
- Sausoje keptuvėje trumpam suberkite apskrusti migdolų plokšteles. Jomis pabarstykite jau gatavą troškinį.
Labai tinka patiekti su raudonomis konservuotomis pupelėmis.
Skanaus!
REKLAMA