INGREDIENTAI:
- 3 vienetai avokadų (sunokę)
- 1 vienetas citrinų (žaliosios)
- 2 vienetai kalendrų (šakelės)
- 0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji)
- 2 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 0.5 vieneto svogūnų
- 6 vienetai jelapenų (marinuoti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avokadą nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliuką. Šaukštu išskobkite minkštimą.
Pagardinkite druska bei aitriąja paprika. Viską sutrinkite su šakute.
Į šią masę atsargiai įmaišykite smulkiai supjaustytą svogūną, pomidorus, kalendrą ir jelapeną.
Rūgštumo patiekalui suteiksite įspaudęs žaliųjų citrinų sultis.
Išmaišykite ir palikite kambario temperatūroje vienai valandai.
Rekomenduojama patiekti avokado luobelėse.
Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu: www.ciopciop.lt
Autorius: Čiop Čiop kulinarijos kursai