Aliejų pilame į keptuvę ir įkaitiname. Tuomet "Medžiotojų" dešreles dedame į keptuvę, apkepame iš abiejų pusių ir ištraukiame iš keptuvės. Į keptuvę dedame žiedais supjaustytą svogūną, smulkiai sukapotą česnaką, pipirą ir rozmarino lapus. Kepame kol svogūnai tampa švelniai rudi. Tuomet atgal į keptuvę dedame jau apkeptas dešreles, gerai viską išmaišome ir pilame tamsųjį alų (rekomenduojama austrišką, tačiau puikiai tinka čekiškas arba slovakiškas, na iš bėdos lietuviškas). Leidžiame alui užvirti, tada sumažiname ugnį iki labai mažos, uždengiame keptuvę ir paliekame maždaug pusvalandžiui pasitroškinti. Po to ištraukiame dešreles ir svogūnus iš keptuvės, padidiname ugnį ir nugariname padažą maždaug iki trečdalio nuo pradinio kiekio. Padažą pilame ant dešrelių su svogūnais. Valgyti su duona.
Aliejų pilame į keptuvę ir įkaitiname. Tuomet "Medžiotojų" dešreles dedame į keptuvę, apkepame iš abiejų pusių ir ištraukiame iš keptuvės. Į keptuvę dedame žiedais supjaustytą svogūną, smulkiai sukapotą česnaką, pipirą ir rozmarino lapus. Kepame kol svogūnai tampa švelniai rudi. Tuomet atgal į keptuvę dedame jau apkeptas dešreles, gerai viską išmaišome ir pilame tamsųjį alų (rekomenduojama austrišką, tačiau puikiai tinka čekiškas arba slovakiškas, na iš bėdos lietuviškas). Leidžiame alui užvirti, tada sumažiname ugnį iki labai mažos, uždengiame keptuvę ir paliekame maždaug pusvalandžiui pasitroškinti. Po to ištraukiame dešreles ir svogūnus iš keptuvės, padidiname ugnį ir nugariname padažą maždaug iki trečdalio nuo pradinio kiekio. Padažą pilame ant dešrelių su svogūnais. Valgyti su duona.