Kalendorius
Gruodžio 18 d., trečiadienis
Vilnius +2°C
Horoskopai
Orai
Pranešti naujieną
Paieška
18
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Verslas
Užsienis
Gyvenimas
Sportas
Video
Žmonės
Automanas
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Aktualijos
Orai
Koronavirusas
Kriminalai
Redakcija rekomenduoja
Geros naujienos
Komentarai ir analizė
Verslas
Lietuvos verslas
Užsienio verslas
Nekilnojamasis turtas
Rinkos
Transportas
Užsienis
Putino režimas
JAV
Rusija
Europa
Kitos šalys
Gyvenimas
Istorijos
Tėvų darželis
Mada ir grožis
Santykiai
Namai
Maistas
Horoskopai
Pasisakyk
Patarimai
Sodas ir daržas
Sveika gyvensena
Kelionės
Sveikata
Sportas
Krepšinis
Olimpinės Žaidynės
NBA
3x3
Futbolas
A Lyga naujienos
Eurolyga
Kitos sporto šakos
LKL
Video
Dienos pjūvis
Pasikalbėkim
33 min. su Artūru Anužiu
SVEIKATOS DNR
Top 3
Kažkas Naujo
Tėvai paprastai
Dėmesio centre
Farai
Gero vakaro šou
TV Pagalba
Prieš srovę
Tavo Horoskopas
TV3 Play
Žmonės
Lietuvos įžymybės
Muzika
Užsienio žvaigždės
TV
Filmai
Kultūra
Mada
Įvairenybės
Automanas
Autonaujienos
Iš antrų rankų
Autosportas
Autokultūra
Bandymų trasa
PRADŽIA
Mano naujienos
Naujausios
Skaitomiausios
Karas Ukrainoje
Išsipildymo akcija
X Faktorius
Kalendorius
Horoskopai
Gyvenimas
Kriminalai
Lietuva
Užsienis
Verslas
Video
Žmonės
Parateam
Sportas
TV3 žinios
Tiesioginės transliacijos
Filmukai vaikams
TV programa
Horoskopai su Šulija
Orai
Siųsk foto Nagliui
Receptai
Automobilių skelbimai
Aktualiausios diskusijos
REKLAMA
Komentuoti
0
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Kopijuoti nuorodą
Siųsti el. paštu
Facebook
Messenger
LinkedIn
Twitter
Daugiau panašių naujienų
Mažiau panašių naujienų
Pranešti apie klaidą
TV3 naujienos
>
Saldumynai
>
Maistas
>
Saldumynai
Receptas. Meduoliai "Pepparkakor"
2022-03-01 11:46
/
šaltinis: Gaspadine.lt
2022-03-01 11:46
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio
cinamono
100 gramų
cukraus
1/4 arbatinio šaukštelio
gvazdikėlių
2 valgomieji šaukštai
imbierų (maltas)
1 vienetas
kiaušinių
375 gramai
kvietinių miltų
150
sirupo (klevų)
1/4 arbatinio šaukštelio
druskos
110 gramų
sviesto
3 arbatiniai šaukšteliai
prieskonių (meduoliams)
1/4 arbatinio šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.Išlydykite sviestą su cukrumi ir klevų sirupu, karts nuo karto pamaišykite.
2. Nuimkite nuo viryklės ir leiskite masei atvėsti.
3. Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, prieskonius, kepimo miltelius ir druską.
4. Į juos įmuškite kiaušinį ir ir lydytą sviestą su klevų sirupu.
5. Tešlą išminkykite ir leiskite pabūti šaldytuve apie 2 valandas.
6. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C.
7. Tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite norimas formeles.
8. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite apie 10 minučių. Kai iškeps, atvėsinkite ir laikykite uždaroje dėžutėje.
Autorius:
Rita
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio
cinamono
100 gramų
cukraus
1/4 arbatinio šaukštelio
gvazdikėlių
2 valgomieji šaukštai
imbierų (maltas)
1 vienetas
kiaušinių
375 gramai
kvietinių miltų
150
sirupo (klevų)
1/4 arbatinio šaukštelio
druskos
110 gramų
sviesto
3 arbatiniai šaukšteliai
prieskonių (meduoliams)
1/4 arbatinio šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.Išlydykite sviestą su cukrumi ir klevų sirupu, karts nuo karto pamaišykite.
2. Nuimkite nuo viryklės ir leiskite masei atvėsti.
3. Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, prieskonius, kepimo miltelius ir druską.
4. Į juos įmuškite kiaušinį ir ir lydytą sviestą su klevų sirupu.
5. Tešlą išminkykite ir leiskite pabūti šaldytuve apie 2 valandas.
6. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C.
7. Tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite norimas formeles.
8. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite apie 10 minučių. Kai iškeps, atvėsinkite ir laikykite uždaroje dėžutėje.
Autorius:
Rita
REKLAMA
0
Šaltinis:
Gaspadine.lt
Komentuoti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
Ekspertų ložė
01:27:18
„Ekspertų ložė“: burtas Lietuvai ir savaitgalis, kai krenta milžinai
TOLIAU SKAITYKITE
.
Atsakyti
×
Pranešti klaidą
Pažymėtos klaidos tekstas
Jūsų komentaras
SIŲSTI
Į viršų