• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (švieži arba džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį supilkite aliejų, medų, sojos padažą, citrinos sultis, suberkite druską, pipirus ir čiobrelius. Išmaišykite ir supilkite marinatą ant vištienos kulšelių.
    Marinuokite apie 24 valandas.
    Kepkite grilyje ar orkaitėje. Orkaitėje reikia kepti apie 45-50 minučių 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
    Skanaus

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (švieži arba džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį supilkite aliejų, medų, sojos padažą, citrinos sultis, suberkite druską, pipirus ir čiobrelius. Išmaišykite ir supilkite marinatą ant vištienos kulšelių.
    Marinuokite apie 24 valandas.
    Kepkite grilyje ar orkaitėje. Orkaitėje reikia kepti apie 45-50 minučių 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
    Skanaus

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų