1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (švieži arba džiovinti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai medaus
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį supilkite aliejų, medų, sojos padažą, citrinos sultis, suberkite druską, pipirus ir čiobrelius. Išmaišykite ir supilkite marinatą ant vištienos kulšelių. Marinuokite apie 24 valandas. Kepkite grilyje ar orkaitėje. Orkaitėje reikia kepti apie 45-50 minučių 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Skanaus
Autorius: Ugnė
INGREDIENTAI:
3 česnakų
1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (švieži arba džiovinti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai medaus
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį supilkite aliejų, medų, sojos padažą, citrinos sultis, suberkite druską, pipirus ir čiobrelius. Išmaišykite ir supilkite marinatą ant vištienos kulšelių. Marinuokite apie 24 valandas. Kepkite grilyje ar orkaitėje. Orkaitėje reikia kepti apie 45-50 minučių 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Skanaus