Išlydytą sviestą sumaišykite su medumi, cukrumi bei cinamonu. Tuomet suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išminkykite vientisą tešlą. Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius sausainius ir sudėkite juos ant sviestiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite apie 5-7 min. 200 laipsnių temperatūroje. Ant iškeptų sausainių galite uždėti mėgstamų uogų arba vaisių džemo. Skanaus.
Autorius: Ugnė
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai cinamono
1 ir 3/5 stiklinės cukraus (rudasis)
1/3 stiklinės medaus
1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
60 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išlydytą sviestą sumaišykite su medumi, cukrumi bei cinamonu. Tuomet suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išminkykite vientisą tešlą. Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius sausainius ir sudėkite juos ant sviestiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite apie 5-7 min. 200 laipsnių temperatūroje. Ant iškeptų sausainių galite uždėti mėgstamų uogų arba vaisių džemo. Skanaus.