INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus (rudasis)
- 1/4 arbatinio šaukštelio vanilės
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek juodojo šokolado (sauja gabaliukų)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto (tirpintas)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 240 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo indą ištepti sviestu ir pabarstyti miltais. Cukrų sumaišyti su ištirpintu sviestu. Įmušti kiaušinį, supilti vanilę. Įmaišyti maskarponės sūrį, miltus ir šokolado gabaliukus. Sukrėsti į kepimo formą ir kepti 25-30 minučių. Atšaldyti ir supjaustyti kvadratėliais.
Autorius: http://forelle.blogas.lt