Grietinėle išplakame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Sudedame maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišome. Galiausiai įmaišome mėlynes. Sudedame į taures ir dedame į šaldytuvą 6-8 valandoms. Labai skanu - tinka tortams pertepti, pyragėliams ir pan.
Autorius: Dalia
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
200 gramų mėlinių
100 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinėle išplakame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Sudedame maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišome. Galiausiai įmaišome mėlynes. Sudedame į taures ir dedame į šaldytuvą 6-8 valandoms. Labai skanu - tinka tortams pertepti, pyragėliams ir pan.