• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų sviesto
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 30 gramų sūris (fermentinis)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1/3 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (ketvirtis arb. šaukšt.)
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 250 gramų špinatų
  • 250 gramų sūris (maskarponės)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų sviesto
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 30 gramų sūris (fermentinis)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1/3 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (ketvirtis arb. šaukšt.)
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 250 gramų špinatų
  • 250 gramų sūris (maskarponės)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai: sumaišom ir išminkom miltus, kepimo miltelius, druską, sviestą, trynį ir 30 min. pastatom į šaldytuvą. Tada kepame 190 °C temp. 15min.
  2. Įdarui: smulkintą svogūną pakepinam svieste, ten suberiam pjaustytus špinatus, pagardinam druska, pipirais ir kelias minutes pakepam. Išimam, kad atvėstų.
  3. Išsukam maskarponės sūrį, tarkuotą sūrį, kiaušinį, trynius. Įmaišome špinatus, gerai išmaišome ir sudedame ant tešlos.
  4. Kepam 160 °C temp. 30 min.

    Skanaus :)

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų