2 vienetai sausainių (pakeliai, Selga ar Gaidelis)
200 gramų sviesto
60 gramų želatinos
200 mililitrų kondensuoto pieno
500 mililitrų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Labai greitai pasigamina, tik nėra pats pigiausias torčiukas :) Dar reiks bet kokios sultys želatinai ištirpdyti.
Sutrupinam sausainius į didelį indą, išlydom sviestą (galit mikrobangėj) užpilam kondensuotą pieną, gerai viską išmaišom, pilam sviestą ir dar pamaišome, visą masę pilam į tortinę (geriau didesnę) ir suspaudžiam, kad ir rankomis, kad geriau suliptų. Na ką, tada linksmoji dalis, išplakame sūrį, grietinėlę (atskirai) į sūrio plakinį išspaudžiam citriną oj dar cukrų "įpaišom" kur nors :) į tą patį plakinį, jogurtą sudedam ir plakam plakam plakam, ištirbdom želatiną, ir lėtai ją pilam į vieną masę, kaip supratot grietinėlė keliauja į sūrio indą :) labai paprasta ir nerealiai skanu :) ačiū Akvilei už šį nerealų receptuką!
P.S pasipuošti galite, kaip tik norite :)
Autorius: Siga
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
1 stiklinė cukraus
150 mililitrų jogurto (natūralus)
200 mililitrų grietinėlės
2 vienetai sausainių (pakeliai, Selga ar Gaidelis)
200 gramų sviesto
60 gramų želatinos
200 mililitrų kondensuoto pieno
500 mililitrų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Labai greitai pasigamina, tik nėra pats pigiausias torčiukas :) Dar reiks bet kokios sultys želatinai ištirpdyti.
Sutrupinam sausainius į didelį indą, išlydom sviestą (galit mikrobangėj) užpilam kondensuotą pieną, gerai viską išmaišom, pilam sviestą ir dar pamaišome, visą masę pilam į tortinę (geriau didesnę) ir suspaudžiam, kad ir rankomis, kad geriau suliptų. Na ką, tada linksmoji dalis, išplakame sūrį, grietinėlę (atskirai) į sūrio plakinį išspaudžiam citriną oj dar cukrų "įpaišom" kur nors :) į tą patį plakinį, jogurtą sudedam ir plakam plakam plakam, ištirbdom želatiną, ir lėtai ją pilam į vieną masę, kaip supratot grietinėlė keliauja į sūrio indą :) labai paprasta ir nerealiai skanu :) ačiū Akvilei už šį nerealų receptuką!