Cukrų, vanilinį cukrų ir sviestą gerai ištrinti. Dėti po kiaušinį. Po to sudėti likusius produktus ir viską išmaišyti. Slyvas nulupti, išimti kauliukus, supjaustyti, pacukrinti ir pacinamoninti. Į skardą dėti truputį tešlos, po to slyvų įdarą ir ant viršaus vėl tešlos. Kepti 200 C orkaitėje apie 45 min.
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
3 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek slyvų
3 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų (aukščiausios rūšies)
6 valgomieji šaukštai kefyro
200 gramų sviesto ("Smetoniškas")
0.5 vieneto grietinės (indelis)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
3 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų, vanilinį cukrų ir sviestą gerai ištrinti. Dėti po kiaušinį. Po to sudėti likusius produktus ir viską išmaišyti. Slyvas nulupti, išimti kauliukus, supjaustyti, pacukrinti ir pacinamoninti. Į skardą dėti truputį tešlos, po to slyvų įdarą ir ant viršaus vėl tešlos. Kepti 200 C orkaitėje apie 45 min.